An app'solutely new restaurant experience

Pincho Nation - verdens første app-restaurant - er kommet til Danmark. Pincho Nation er et velbesøgt restaurantkoncept med mere end 56 restauranter i Skandinavien. Det er gået stærkt siden den første restaurant åbnede i begyndelsen af 2012, og den første Pincho Nation åbnede i marts 2018 i København.

Som gæst booker du dit bord, går på opdagelse i menukortet og bestiller din mad og dine drikkevarer på Pincho Nation app'en fra din mobiltelefon. Du har også mulighed for at betale for dit besøg i app'en, og samtidig indsamle bonuspoint i vores bonussystem.

Det hele foregår i et sjovt og hyggeligt cirkus-inspireret miljø, hvor alt kan ske. Vi glæder os til at dele Pincho Nations univers med dig!

Små retter – stor variation!

Pincho Nation byder på små retter fra alle verdens køkkener. Hos os kan du få alt fra asiatiske dumplings, italiensk risotto, amerikanske sliders, ungarsk plankesteak til fransk crème brûlée. Alle retter serveres i tapasstørrelse. Der er også et bredt udvalg af vegetariske og veganske retter hos os.

Mojitos, sangria og farverige cocktails

Vores drikkevarekort tager dig næsten en tur jorden rundt. Du kan smage Mojitos i flere udgaver, sangria og gode vine og øl fra hele verden.

 

 

VORES VÆRDIER

Vores værdier og kernen i alt hvad vi gør, er et ønske om at åbne op for det lille barn, der bor i os alle.          Barnet der elsker at lege og have det sjovt - Fun Loving, eller ønsker at gå nye veje - Inventive, og gerne vil lege med andre - Including. Igennem legen skabes et dragende og interessant univers - Value creator, som vi kender fra et cirkus.

STAY TUNED

Følger os på Facebook og Instagram, og bliv opdateret på nyheder, events eller konkurrencer.

Follow our Facebook-page >>

Follow our Instagram-page >>