sådan fungERER Appen...

 
 
app1.png

 

1. Download APPEN & Book bord

Download Pincho Nation app’en og book bord på den nærmeste restaurant. App’en er tilgængelig i App Store og Android i Google Play.

Når du har gennemført din booking i app’en, vil du modtage en bekræftelse via en sms på din mobiltelefon. Du kan altid lave ændringer til din booking ved at besvare denne besked direkte fra din mobiltelefon. 

 
 
 
app2.png

2. menukort

Når du ankommer til en Pincho Nation restaurant, bliver du budt velkommen og anvist dit bord. Du modtager en bordkode, og vores værter og værtinder viser dig, hvordan du bestiller din mad og drikkevarer. Du finder hele menuen i app’en præsenteret med billeder og informationer om ingredienser og allergianvisninger. Bestil fra menukortet ved at trykke på det grønne +. Download eventuelt app’en i forvejen – så du kan smugkigge i menukortet hjemme i sofaen.

 
 
 
app3.png

3. Bestil mad og drikke på app’en

Når du har udvalgt det du gerne vil spise og drikke, klikker du på ”Bestil” knappen. Hvis ikke du allerede har oprettet din Pincho Nation profil, så guider app’en dig igennem et par korte trin, hvor du registrerer din profil (kun første gang). Har du allerede en Pincho Nation profil, kan du blot indtaste bordkode og trykke på bestil, så går vi i gang med at tilberede din ordre.

Et godt råd er at dele din bestilling op – måske drinks først, derefter mad og til sidst dessert og kaffe. Du kan bestille så mange gange du har lyst til under dit besøg hos os. 

 
 
 
app4.png

 

4. Velkommen til køkkenet!

Når din mad og drikkevarer er klar, vil du modtage en besked på din mobiltelefon. Du er nu velkommen til at hente din bestilling i køkkenet eller baren.

 
 
 
app5.png

 

5. Betaling til personalet eller i app’en

Når det er tid til at betale, kan du vælge at betale hos en af vores værter eller betale i app’en. Hvis du vælger den sidste løsning, vil du modtage en bonus, som du kan bruge på gratis tapas ved dit næste besøg på en Pincho Nation restaurant.  For vi håber naturligvis at se dig igen.