“Når du ankommer hos os som gæst, får du udleveret en 'Bordkode'. Den får du brug for, når du har sat dig til bords og er klar til at bestille mad og drikke gennem app'en."

 

bestall2.jpg

“Når du sidder ved bordet, skal du tage fat i din mobiltelefon og åbne eller downloade Pincho Nation app'en. Nu kan du begynde og vælge mellem drikkevare og mad. Et godt tip! Bestil lidt af gangen. Bestil først det du (eller hele bordet) gerne vil drikke. Så kan I tage den med ro og bestille maden henad vejen. :)”

 

bestall3.jpg

“Når du er klar til at afgive din første bestilling, så skal du indtaste bordkoden du fik udleveret ved ankomsten i app'en. 
App'en guider dig og HUSK at tillade notifikationer, ellers kan vi ikke fortælle dig hvornår dine drikkevare og mad er klar:)”

 

bestall4.jpg

“Når din bestilling er klar får du besked i app'en, og så kan du afhente det i enten baren eller køkkenet."
Vi sender dig KUN push-beskeder, når vi har lækre anretninger klar til dig - ingen reklame her :)”

 

bestall5.jpg

“Al mad hentes i det åbne køkken. Bare sig dit navn, så er der nogen, der hjælper dig med at få den rigtige planke"

Drikkevarer hentes i baren. Hvis du har bestilt drinks med alkohol, kan vi finde på at spørge efter ID. Så glem ikke legitimation, hvis du skal på Pincho Nation og ved at du skal drikke en lækker cocktail eller et godt glas vin :)”

 

bestall6.jpg

“Når du er mæt og tilfreds, kan du vælge og betale din regning direkte via telefonen eller tilkalde en tjener via app'en og så klare I betalingen sammen. HUSK at når du betaler direkte gennem din mobilen, så opsamler du bonuspoint til gratis tapas næste gang du skal besøge Pincho Nation."

Hvis du er i tvivl om noget undervejs, så spørg vores skønne værter og værtinder. De er der for at give dig den bedste oplevelse. Må din aften blive app'solutely fantastic - vi glæder os til at dele magien hos Pincho Nation med dig!"